joi, 28 ianuarie 2016

Dispozitivele studentului de succes



Nu este usor sa fii student. Trebuie sa gasesti mereu un echilibru perfect intre scoala, distractie, odihna si uneori chiar si munca. Cu siguranta, toate aceste lucruri sunt dificile, insa fiind tanar, le poti rezolva pe toate fara probleme. Perioada in care traim te ajuta foarte mult sa poti sa le combini pe toate fara niciu fel de probleme. Daca iti doresti sa te bucuri din plin de studentie si sa nu neglijezi nimic, iata de ce dispozitive ai nevoie.

Un microfon spion


Nu, nu trebuie sa iti urmaresti colegii de camera, iubita sau iubitul. Un microfon spion te poate ajuta insa la scoala. Plasat la locul potrivit, acesta poate sa surprinda informatii cu adevarat utile. Spre exemplu, poti inregistra un curs intreg, pentru a-l avea ulterior inregistrat si pentru a putea beneficia de el. Nu intotdeauna poti acorda atentie maxima lucrurilor pe care le prezinta profesorul. Daca ai inregistrat ceea ce spune, insa, lucrurile stau cu totul altfel. Poti opta pentru un microfon spion pe care sa il montezi undeva langa catedra sau poti opta pentru unul pe care sa il ai mereu la indemana.

O camera spion


Camerele spion pot fi mai eficiente decat microfoanele spion. Ascunse in nasturi, in pixuri sau in ceasuri, acestea pot, de asemenea, sa surprinda intregul curs. Diferenta dintre o camera si un microfon este faptul ca in cazul camerei ai la indemana si imaginile, adica toate prezentarile facute pe tabla. Un astfel de dispozitiv poate sa fie ajutorul tau de nadejde la examene si poate sa elimine necesitatea de a xeroxa cursurile de la alti colegi si de a te chinui cu un scris prea putin citet.

Daca faci parte dintre studentii care prefera lucrurile mai riscante, poti opta si pentru casti dedicate copiatului sau pentru microfoane cu care sa spionezi profesorii pentru a descoperi subiectele ce se vor da la examen sau alte astfel de informatii. Evident, aceste actiuni nu sunt legale si s-ar putea sa risti exmatricularea, sau chiar mai rau. Ceea ce este cert insa, este faptul ca tehnologia este din ce in ce mai ofertanta pentru studenti si ca ii poate ajuta sa obtina cat mai multe din timpul facultatii. Pe langa asta, nu este nici costisitoare, asadar, orice student si-o poate permite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu