vineri, 12 februarie 2016

Obiecte din dotarile unui detectiv particular

      
      

      Fiecare baiat din lumea asta si-a dorit la un moment dat, sa devina detectiv particular. Este placut sa descoperi mistere si cu siguranta, este placut sa folosesti cele mai noi tehnologii din lume cu scopul de a aduce mereu informatii noi si noi. Partea buna este ca meseria de detectiv particular exista. Partea proasta este ca nu este intotdeauna ca in filme. De regula, un detectiv particular se ocupa de cazuri simple, cum ar fi urmarirea unui sot care inseala, urmarirea angajatilor unei companii sau analiza concurentei pentru clientul care il plateste.
Chiar si asa, detectivul particular are in dotare o multime de dispozitive ce fac parte din cea mai noua tehnologie si care pot sa aprinda imaginatia oricarui pasionat de filme cu detectivi.
 

Care sunt, asadar, obiectele pe care le poti gasi la un detectiv particular?
 
·       Microfoane si reportofoane spion. O parte extrem de importanta a spionajului este sunetul. Majoritatea celor care apeleaza la un detectiv o fac pentru ca isi doresc sa afle informatii. Astfel, un reportofon spion sau un microfon bine plasat, isi pot face treaba extrem de bine. Evident, aceste elemente trebuie sa aiba o calitate superioara. Sunetul trebuie sa fie clar, camuflarea microfonului sa fie cat mai bine facuta iar autonomia si spatiul de stocare pe care il are sa fie si ele cat mai mari.
·       Camere spion. Imaginile sunt si ele, la fel de importante. De cele mai multe ori, detectivii particulari achizitioneaza camere dotate cu microfoane. SI in cazul camerelor, cerintele sunt mari. Cea mai mare insa, este claritatea. Exista o multime de camere cu rezolutii uriase, de pana la 4000 x 3000 de megapixeli, asadar, daca vrei sa devii detectiv particular, trebuie sa te focusezi spre acestea.
·       Camere auto. Camerele auto trebuie sa faca si ele parte din dotarea detectivului, deoarece o buna parte din timpul petrecut la „ locul de munca” este petrecut in masina. Cu o camera auto poate sa fie filmata fiecare miscare a persoanei urmarite si in felul acesta, pot fi descoperite acele elemente de interes.
Acestea sunt elementele principale. Pe langa ele insa, exista o multime de alte dispozitive, care mai de care mai interesante, cu care poti sa te transformi intr-un detectiv, fara prea mare efort. Pixuri spion, ceasuri spion si o multime de astfel de obiecte, toate demonstreaza ca traim intr-o lume din ce in ce mai tehnologizata si ca evolutia este una ultra rapida.
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu