marți, 19 ianuarie 2016

Esti student? Fa-ti dintr-un reportofon spion cel mai bun prieten



Exista un numar din ce in ce mai mare de magazine care vand reportofoane spion, camere spion, microfoane spion si alte astfel de obiecte,care in mod normal ar trebui sa fie prezente doar in filmele cu agenti secreti. Daca stai bine sa te gandesti, un astfel de produs ar putea sa iti fie cat se poate de util, in foarte multe activitati. Daca esti student, cu atat mai mult, in conditiile in care un reportofon spion te poate ajuta sa treci mai usor fiecare examen.
Nu , nu este cazul sa te gandesti la o metoda noua prin care poti copia, deoarece nu asta iti vom prezenta. Inainte de a inchide dezamagit acest articol, este bine sa te gandesti la alte solutii prin care un reportofon spion te poate salva si te poate ajuta sa iei un examen.

Care sunt avantajele unui astfel de reportofon pentru un student?


Evident, cel mai mare avantaj este faptul ca poate inregistra. Cum cea mai valoroasa posesie a unui student este chiar informatia, faptul ca ai un reportofon spion poate sa te salveze de o multime de neplaceri. Daca ai la indemana un astfel de reportofon atunci cand esti la cursuri, poti inregistra cuvant cu cuvant tot ceea ce spune profesorul. In felul acesta castigi urmatoarele avantaje:
- Nu mai trebuie sa iti notezi cu o foarte mare grija, fiecare cuvintel, ca mai apoi sa nu intelegi nimic din notite.
- Nu trebuie sa te mai rogi de colegii tai mult mai atenti sa iti dea cursurile pentru a le trage la xerox.
- Nu trebuie sa acorzi o atentie sporita fiecarui detaliu explicat de profesor. Cu totii am avut nopti in care petrecerea a fost mai presus de orice curs si zile in care mahmureala nu ne-a lasat sa fim atenti. Din fericire, un reportofon te poate scapa de orice problema, deoarece in felul acesta poti inregistra fiecare cuvant al profesorului, pe care sa il redai ulterior, atunci cand inveti.
U reportofon te poate ajuta, asadar, sa iei examene. Pe langa asta, este si foarte interesant, deoarece te poate ajuta sa iei cele mai interesante interviuri si sa te bucuri din plin de tehnologia moderna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu