sâmbătă, 12 martie 2016

Microfoane spion performante. Ce pot face?

                                                Microfoane spion performante. Ce pot face?


Atunci cand te gandesti la un microfon spion, te gandesti la un dispozitiv care face un singur lucru : inregistreaza toate sunetele care se aud intr-o incapere. Din fericire, traim intr-o lume a tehnologiei, motiv pentru care microfoanele spion sunt din ce in ce mai performante. Pe langa faptul ca inregistreaza sunete, microfoanele spion pot sa mai inglobeze urmatoarele caracteristici:
- Sunt din ce in ce mai mici. Un microfon cat un bob de orez este, fara doar si poate, un vis frumos pe care il aveau pasionatii de tehnologie din urma cu 20-30 de ani. Astazi este o realitate. Un astfel de microfon poate sa fie pus in orice dispozitiv si poate sa ofere o flexibilitate maxima, pentru toti cei care doresc informatii cat mai discrete.
- Dispun de senzori pentru activare vocala. Nu trebuie sa ocupi tot spatiul de stocare pentru inregistrarea unor momente in care nu se aude nimic. Exista microfoane spion cu senzori de activare vocala, ceea ce usureaza foarte mult munca oricarui utilizator. Practic, inregistreaza doar lucrurile de interes, sarind peste momentele inutile.
- Dispun de autonomii din ce in ce mai mari. Daca inainte, un microfon spion nu rezista mai mult de cateva ore, avand ulterior nevoie de reincarcare sau de baterii noi, astazi exista microfoane spion cu autonomie de zeci sau chiar sute de zile. In felul acesta, poti pune un microfon intr-o incapere pe care o vrei supravegheata si il poti verifica dupa o luna.
- Dispun de activare GSM. Da, exista microfoane spion care pot fi controlate cu usurinta de la distanta, printr-un simplu telefon mobil. Microfoanelor le este atasat un sim mobil, care poate fi apelat de oriunde si care activeaza intregul dispozitiv.
- Sunetul este de o calitate impresionanta. La majoritatea microfoanelor de astazi, sunetul are o calitate superioara. Astfel, un microfon performant poate sa deosebeasca vocile, de sunetele externe si poate sa inregistreze doar vocea, la o calitate superioara.

Microfoanele spion isi gasesc utilitatea in foarte multe domenii ale vietii. La munca, la scoala, acasa, sau in diverse sedinte, microfoanele ascunse iti pot aduce informatii utile si pot contribui serios la cresterea calitatii vieti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu