miercuri, 30 martie 2016

Cat costa un micofon spion si la ce poate fi folosit?

Cat costa un micofon spion si la ce poate fi folosit?






Fara doar si poate, daca ai vrut cu ardoare sa afli un secret, te-ai gandit, nu o data, sa achizitionezi un dispozitiv de spionaj. O camera spion, un microfon spion sau o solutie prin care sa vezi ceea ce se intampla acolo unde nu esti, sunt dispozitive care iti pot aduce linistea.
De cele mai multe ori insa, dorinta de a avea un astfel de dispozitiv se termina cu gandul ca " este prea scump" sau " nu merita".
Din fericire, piata de microfoane spion este din ce in ce mai dezvoltata, asadar, costurile pentru astfel de dispozitive sunt din ce in ce mai mici. Spre exemplu, poti achizitiona microfoane spion la doar cateva zeci de lei. Este adevarat ca poti opta si pentru variante mult mai complexe, care costa peste 500. Ideea principala este ca exista diversitate si ca ai de unde alege.

Ce poti face cu un microfon spion?

Un microfon nu este util doar atunci cand vine vorba de a spiona pe cineva. Fara doar si poate, daca consideri ca sotia sau sotul de inseala sau daca ai impresia ca partenerul de afaceri nu este intocmai sincer cu tine, te poti folosi de un astfel de microfon. Pe langa asta insa, poti obtine multe alte lucruri avand o astfel de solutie in buzunar:
- Iti poti inregistra cursurile de la scoala. Da, este bine sa iti iei notite si este cat se poate de sanatos. De multe ori insa, nu poti tine pasul cu profesorul si trebuie sa sari peste anumite informatii, care pt fi deosebit de importante. Avand un microfon spion poti inregistra tot ce zice profesorul si te poti bucura de curs pe termen lung.
- Poti inregistra un concert. Daca mergi la un concert pe care iti doresti de mult sa il vezi, poti sa il inregistrezi si te poti bucura de el oricand ai pofta sa asculti muzica buna.
- Iti poti inregistra ideile. Daca ai un microfon spion, il poti folosi pentru a-ti inregistra propriile idei. De cate ori nu ai avut o idee care ti s-a parut pur si simplu geniala, dar pe care ai uitat-o in urmatoarea zi? Cu siguranta, un astfel de microfon va pastra ideile proaspete pe termen lung.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu