miercuri, 23 septembrie 2015

Ce poti face cu un microfon spion?

Pe de o parte este un lucru infricosator faptul ca se dezvolta din ce in ce mai mult domeniul spionajului. Camere spion, microfoane spion, gps-uri si diverse alte dispozitive de urmarire, toate ne ofera sentimente importite. Pe de o parte suntem fericiti, pentru ca totul este detinut sub control si pe de alta parte ne simtim putin violati. Libertatea noastra nu mai este ce a fost odata si riscam ca orice facem sa fie filmat.
In toata aceasta nebunie a prezentului, pentru a reusi sa ne pastram un spirit placut si optimism, tot ceea ce putem face este sa adoptam si noi, la randul noastru, toate aceste dispozitive.

Ce poti face cu un microfon spion?



Le adoptam, insa cum? O camera spion o poti folosi pentru supravegherea celor mici, pentru supravegherea celor batran si sau pentru supravegherea diverselor proprietati pe care le detii. Ce faci insa cu un microfon spion?
In principiu, domeniile de aplicabilitate pentru un microfon spion sunt aceleasi cu cele pentru camera. Poti sa ii supraveghezi pe cei mici, pe cei batrani si pe cei in care nu ai incredere. Mai exact, poti incerca sa faci urmatoarele lucruri:
- Sa iti supraveghezi casa. Este o solutie, oarecum, de compromis, deoarece un infractor linistit poate sa fure cu usurinta tot ce gaseste in casa. Cu toate astea, in lipsa unei altfel de solutii, un microfon spion poate sa fie adevarat aur.
- Sa iti monitorizezi audio copiii. Monitorizarea copiilor este si ea un domeniu foarte bun de aplicare a microfoanelor spion. Poti sa descoperi cum se descurca bona cu cel mic si te poti bucra de un control total asupra lui.
- Sa iti monitorizezi audio masina. De multe ori, masina este supusa unor riscuri de furt sau de vandalizare. Un microfon spion te ajuta sa descoperi ceea ce se intampla cu masina ta atunci cand esti in casa. Evident, o camera spion este mult mai eficienta in acest caz, insa microfonul ofera si el o multime de avantaje.
In ultima vreme au aparut tot felul de microfoane spion. Astfel, poti achizitiona microfoane cu sim, care, practic, te suna ori de cate ori se aude un zgomot sau poti opta pentru microfoane normale, cu calitatea majora ca sunt foarte mici. Daca ai nevoie de supraveghere, este bine sa te informezi cu atentie inainte de a cumpara o camera sau un microfon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu